Zwembad: Naast de wekelijkse conditietraining, wordt er regelmatig een oproep gedaan om de duiksets mee te nemen. Afgelopen keer mochten de mensen onderwater van overall wisselen en werden er reddingsoefeningen gedaan. Arie had nog zijn onderwaterscooter mee. Nathan en Yvonne vielen onder de hoede van Jacqueline.

Onder de foto albums vind je een impressie van de avond.

 
Beste leden,
vanaf as dinsdag gaan we weer op de Vinkeveense plassen onze clubavond voortzetten. We verzamelen op de bekende plek op zandeiland 4, ongeveer op 3/4 van de parkeerplaats. Het streven is omstreeks 19.30 uur er te verzamelen en om ongeveer 20.00 uur te gaan duiken. Mocht je al een vast buddy hebben of met iemand hebben afgesproken kan je natuurlijk binnenvallen waneer het je schikt.

Flessen kunnen d.m.v. een muntautomaat bij de duikshop vooraan gevuld worden. Je moet een duikvergunning hebben, helaas is de winkel meestal dicht, dus dat moet op een ander tijdstip geregeld worden.   

Het adres is:  Baambrugse Zuwe 143 te Vinkeveen.
 
Als je op Google  Zandeiland 4 Vinkeveen  intikt krijg je de route beschrijving.
 
Tot dinsdag,

Lucia en Cor

Nog een paar weken en dan start het nieuwe zomerseizoen. 20 mei gaan we naar Zeeland, met als het goed is bewodneren van de Sepia's. Vul je flessen en wees er bij.

Beste Leden,

Na een mooi voorjaar en een duidelijk mindere zomer is de herfst alweer zachtje begonnen. De laatste dinsdagavonden hebben Jacqueline en ik niet veel duikers van onze club gezien. Het is nu ook echt vroeg donker, dus het lage annimo is wel te begrijpen.

Dus vanaf as dinsdagavond zijn wij niet meer op Vinkeveen, indien je toch nog graag wil duiken, zorg dan zelf voor een buddy.

groetjes, Cor

Vandaag met een gigantische groep van 3 duikers Balast Nedam bedoken. De foto's geven een kleine impressie van wat de rest heeft gemist.

Onder de fotoalbums vind je de plaatjes. 

We hopen dat dit voor de volgende duik meer mensen motiveert.

Groetjes
Cor, Jacqueline en Jan

 

   
© ALLROUNDER

Zoek